Po Ceremonijos - į Tapas!
Aprašymas:
Gastrobaras Tapas įsikūręs vos už 350 m (5 min pėsčiomis) nuo Santuokų rūmų, J. Basanavičiaus g. 15.
Mūsų jaukioje vasaros terasoje, esančioje vidiniame kiemelyje, toli nuo gatvės triukšmo, vienu metu gali susėsti iki 50 žmonių. Dar 50 žmonių tilptų gastrobaro viduje.
Siūlome 22 rūšių karštus bei šaltus tapas, tikras ispaniškas paellas, kurias galime iškepti visų svečių akivaizdoje bei pačių gamintą sangría.
¡ATENCIÓN! Sangrıá gaminame iš keturių skirtingų alkoholinių gėrimų, todėl ji nėra tokia lengvutė, kaip gali pasirodyti.
Jeigu svečiai pageidautų mūsų aluje virto aštuonkojo, ėrienos šonkauliukų ar tuno kepsnio - maloniai prašome!
¡ATENCIÓN! Žmonės kalba, kad aštuonkojį ruošiame geriausiai Vilniuje.
Gin Sour 43? Negroni? O gal populiarieji Aperol Spritz ar Cuba Libre? Savo meniu turime 12 kokteilių, o mūsų barmeno Tomo galvoje jų - neišsemiama galybė. Tik paprašykite!
Dėl darbo laiko savaitgaliais visada galime tartis ;)
Mūsų jaukioje vasaros terasoje, esančioje vidiniame kiemelyje, toli nuo gatvės triukšmo, vienu metu gali susėsti iki 50 žmonių. Dar 50 žmonių tilptų gastrobaro viduje.
Siūlome 22 rūšių karštus bei šaltus tapas, tikras ispaniškas paellas, kurias galime iškepti visų svečių akivaizdoje bei pačių gamintą sangría.
¡ATENCIÓN! Sangrıá gaminame iš keturių skirtingų alkoholinių gėrimų, todėl ji nėra tokia lengvutė, kaip gali pasirodyti.
Jeigu svečiai pageidautų mūsų aluje virto aštuonkojo, ėrienos šonkauliukų ar tuno kepsnio - maloniai prašome!
¡ATENCIÓN! Žmonės kalba, kad aštuonkojį ruošiame geriausiai Vilniuje.
Gin Sour 43? Negroni? O gal populiarieji Aperol Spritz ar Cuba Libre? Savo meniu turime 12 kokteilių, o mūsų barmeno Tomo galvoje jų - neišsemiama galybė. Tik paprašykite!
Dėl darbo laiko savaitgaliais visada galime tartis ;)
Kontaktai:
Pavadinimas: | Tapas komanda |
Adresas: | J. Basanavičiaus g. 15, Vilnius |
Tel.: | 37067569575 |
El. paštas: | [email protected] |
Facebook: | https://www.facebook.com/tapasLT/?ref=aymt_homepage_panel |
Miestas: | Vilnius |
Komentuok per Facebook: