11:00 – 14:00 - visiems kepsniams taikoma 30% nuolaida
Aprašymas:
Pasivaišinkite kepsniais, kepamais senovinėje krosnyje ant ugnies
11:00 – 14:00 - visiems kepsniams taikoma 30% nuolaida
Tik čia paragausite kvapnių, sultingų krosnyje iškeptų kepsnių, firminę šefo antieną, jautienos didkepsnius, gardžiai paruoštą lašišą ar sterką, nepakartojamo skonio gardėsius...
Tai vieta, kur galima sočiai ir skaniai papietauti:
Kvepianti laužo dūmais erienos sprandinėt.
Vištienos file su šviežioje grietinėlėje troškintomis daržovėmis.
Marinuota kiaulienos nugarinė su kauliuku, pomidorų padažu ir garintomis daržovėmis.
Aluje marinuota kiaulienos sprandinė.
Pipirinis jautienos didkepsnis ir ant grotelių keptos daržovės.
Suvalgykite krosnyje ant ugnies keptos, aluje marinuotos kiaulienos sprandinės ir visą dieną būsite sotus.
Ar Jūs ir toliau leisite pinigus vėjais...
Jūs norite jaustis puikiai pavalgę ar ne?
Tad ko laukti?
11:00 – 14:00 - visiems kepsniams taikoma 30% nuolaida
Tik čia paragausite kvapnių, sultingų krosnyje iškeptų kepsnių, firminę šefo antieną, jautienos didkepsnius, gardžiai paruoštą lašišą ar sterką, nepakartojamo skonio gardėsius...
Tai vieta, kur galima sočiai ir skaniai papietauti:
Kvepianti laužo dūmais erienos sprandinėt.
Vištienos file su šviežioje grietinėlėje troškintomis daržovėmis.
Marinuota kiaulienos nugarinė su kauliuku, pomidorų padažu ir garintomis daržovėmis.
Aluje marinuota kiaulienos sprandinė.
Pipirinis jautienos didkepsnis ir ant grotelių keptos daržovės.
Suvalgykite krosnyje ant ugnies keptos, aluje marinuotos kiaulienos sprandinės ir visą dieną būsite sotus.
Ar Jūs ir toliau leisite pinigus vėjais...
Jūs norite jaustis puikiai pavalgę ar ne?
Tad ko laukti?
Kontaktai:
Pavadinimas: | Pasivaišinkite kepsniais, kepamais senovinėje |
Adresas: | Laisvės alėja 36b, Kaunas |
Tel.: | 37037200071 |
Tel.: | 37067037515 |
Tel.: | 37061578876 |
Tel.: | 37067993033 |
Faksas: | 37037201136 |
El. paštas: | [email protected] |
Internete: | https://www.zaliasratas.lt |
Miestas: | Kaunas |
Komentuok per Facebook: